Färgbetydelser för underkläder

Vad betyder det när flickvännen går omkring i röda underkläder? Eller svarta? Fear no more, här kommer förklaringar på de några av färgerna som finns på underkläder.

Svart – Den här färgen signalerar förföriskhet, är ett tidlöst mode. Många tycker dessutom att svart skapar en illusion av en slankare kropp. Det är även en färg som signalerar auktoritet, kraft och kreativitet. Den där sista biten bör du fundera över på vägen till sovrummet.

Vit – Den absolut vanligaste färgen att ha på underkläder, den signalerar oskyldighet och vanligtvis utan någon särskild vilja att bli sedd.

Röd – Känslor och passion, behöver vi säga mer? Den här färgen drar uppmärksamheten till sig, och får ofta bäraren att känna sig självsäker. Om din tjej har underkläder i den här färgen så har du troligen gjort ett bra val av partner.

Lila – Den här färgen finns inte i naturen, och därför drar den ögonen till sig. Traditionellt sett så reprensenterar färgen lyx och rikedom. Vanligtvis försöker bäraren känna sig elegant.

Blå – Har vanligtvis ingen särskild signal, men färgen har ofta en avslappnande effekt.

Rosa – Är en oskyldig, romantisk, och ofta väldigt feminin färg. Stark rosa drar uppmärksamhet men blekare rosa spelar mer på din mjukare sida.

Det finns många olika signaler som kan sändas med hjälp av underklädernas färger, men det handlar mycket om omedvetna reaktioner. Men om din flickvän struttar omkring framför dig, särskilt om erat förhållande inte har kommit till en punkt att ni vanligtvis går omkring så, så borde du stänga av datorn och hänga med henne in i sovrummet. 

Om damerna som läser det här vill skicka några av dessa signaler till sina pojkvänner, men inte har rätt färger i lådan, kan leta bland webbshopparna på nätet, som till exempel kroppsnära

Kommentera