Hitta rätt chef eller specialist med oss

Få bolag visar på det stora engagemanget för rekryteringsprocessen som Your Talent vad gäller rekrytering av chefer och specialister. De lägger ett mycket stort fokus på att använda search och headhunting som komplement till sin rekryteringsannonsering och har genom sin långa erfarenhet hittat den magiska formeln för att hitta rätt kandidat. Vill du vara säker på att du får rätt person när du ska rekrytera din blivande kollega, chef eller specialist, se till att du väljer en rekryteringpartner du kan lita på och som verkligen kan sin sak.

Deras konsulter har i snitt minst 10 års erfarenhet av kvalificerat rekryteringsarbete och har arbetat hos de stora aktörerna på marknaden. De har plockat de bästa russinen ur kakan och omvandlar nu denna kunskap till ett arbetssätt som är snabbt, träffsäkert och kvalitativt. Om du väljer att anlita Your Talent kan du känna dig säker på att du får rätt attention, att de förstår rollen du söker och att de är engagerade partners från start till slut. Vill du ha hjälp med arbetet med ert employer brand kan de stötta upp inom detta också. De arbetar branschbrett och är specialister på att vara generalister, så bolla gärna med dem när du står inför att rekrytera nästa gång. De kan också stötta dig med ex utformning av din annons, hur ni attraherar rätt kandidater och målgrupp, eller göra en Second Opinion på din slutkandidat. Inom vissa roller kan det vara rätt att genomföra en mer gedigen bakgrundskontroll av kandidaten och detta kan du också stämma av med Your Talent i uppstarten av ert samarbete.

Konsulterna är väldigt engagerade och kommer hålla dig uppdaterad genom hela rekryteringsprocessen och dessutom alltid med ett stort kandidatfokus. De träffar löpande kandidater inom ex Försäljning, Ekonomi, Inköp, Supply Chain eller HR vilket gör att de har ett varmt nätverk av kandidater att stämma av med när det är dags för er att rekrytera er nästa medarbetare. Er chefsrekrytering är i trygga händer hos Your Talent.

Kommentera