Mitt nya favoritmärke

Jag fick ett presentkort till en av mina favoritbutiker i julklapp. Jag har redan hur länge som helst känt att jag borde gå och köpa mig en BH som är mer i min storlek. Jag läste nyligen på Malenamis blogg hur viktigt det är att ha en bra BH i rätt storlek, och hur svårt det kan vara att hitta en sådan.

Så idag vandrade jag in i butiken och nämnde att jag inte har någon som helst aning vad min storlek är, men vill ha lite underkläder. Jag vet inte hur länge jag var där inne, men jag kom ut med två behåar mer och ett presentkort mindre.

Till en början provade jag lite olika för att vi skulle komma underfund med vilka som passar mig. Sen började hon komma med förslag på vad hon trodde att jag skulle tycka om. En modell hon kom in med var av märket Marlies Dekkers. Den såg helt konstig ut för mig och jag var förvånad av att hon trodde att den, av alla alternativ som finns, skulle tilltala mig. När jag faktiskt provade den förstod jag precis varför hon föreslagit den, och nu är märket en storfavorit för mig. 

Marlies Dekkers är en designer från Holland som gjorde debut på 90-talet och har varit poppis hos de mer insatta i branschen.

Kommentera