Sensuella underkläder

Sexiga underkläder är inget nytt utan har burits av kvinnor ända sedan 1700-talet. På denna tid använde man i regel en korsett för att forma kroppen till dåtidens sexiga ideal. Numera är det inte så vanligt att man formar sin kropp med hjälp av en korsett utan snarare bär sexiga underkläder som en accessoar på kroppen. 2018 ser vi att trenderna går mycket mot spets och straps. Självklart är klassiker som höfthållare, strumpor och en fin BH fortfarande populärt. Trenden med kroppsstrumpor i avancerad design verkar kvarstå. Lyxiga, sexiga underkläder med pärlor såsom ex. Bracli säljer stadigt. Vad ska då bli trenden för resterande 2018, kommer vi se något nytt? Många väntar med spänning vad Victorias Secret och Agent provocateur kommer med. Ofta ser vi att detta blir en måttståck för vad som blir populärt.

Visste du att trosor med öppen gren var det mest populära sexiga plagget under 1930-talet. Från en början hade man den öppna grenen för att särskilja underkläderna från mannens då de i övrigt var lika. Men snabbt blev det ett attribut som påvisade det sensuella. Går vi vidare till 1950 talet var bustiern eller en mjuk korsett i spets med strumpebandhållare det mest populära. Du har säkert sett detta plagg på en pinuppa bild. 1960 var trenden minimalsitiska underkläder i genomskinligt tyg, bh utan bygel och lågt skurna trosor.

Jag hoppas ni fått lite inblick i världen med sexiga underkläder, och som alltid – Hör av er om ni har ösnkemål eller frågor kring vad vi ska skriva om.

XoXO

Kommentera