Sexigt ska det vara

Sexiga underkläder är inte längre något du hittar i källarbutiken som även säljer xxx filmer. Numera räcker det att gå till HM eller Lindex för att hitta fina sexiga underkläder. Utbudet på Lindex och HM kanske inte är det största eller roligaste men enkelheten finns numera. Även på fina gatan i London, New York, Stockholm med mera hittar man exklusiva märket Agent Provocateur, och vem har missat det sexiga märket Victorias Secret som syns på varenda en flygplats världen över. Så sexigt ska det vara.

Ett sexigt plagg som blivit poplärt på senare år är kroppsstrumpan. Den tillverkas i samma material som en strumpbyxa men är precis som det låter en strumpa för hela kroppen, ofta med öppen gren för enklare åtkomst 🙂

Personligen gillar jag ett klassiskt raffset. Fin BH, höfthållare, snygg trosa och ett par stockings. I sverige skulle jag rekommendera Katsumi.se om du ska köpa sexiga underkläder. Bra priser, stort utbud och riktigt snabba leveranser. 

Korsetten är även den en klassiker inom sexiga underkläder som varit med sedan 1800 talet. Då mer ett funktionsplagg för att få den där midjan. Idag används korsetten till träning, forma midjan, enbart för att den är snygg osv. 

Mitt nästa inlägg fortsätter med Babydollen, trosan och till sist sexiga maskerkläder

Kommentera